Aktuelt

Våre seks selskaper har til enhver tid spennende prosjekter i sine respektive bransjer. Hold deg oppdatert på nyheter og innovasjoner her.

  • Ellingard Gruppen ·

Dugnad mot a-krim i byggebransjen

En betydelig del av all omsetning i byggebransjen i Osloområdet er direkte kriminell. – Arbeidslivskriminalitet har et større omfang enn vi liker å tro, sier prosjektleder Lars Mamen i Fair Play Bygg Oslo. Skadelidende er enkeltpersoner, bedrifter og samfunnet. Nå intensiveres arbeidet for å bekjempe arbeidslivskriminalitet (a-krim).
  • Ellingard Naturstein ·

Balsfjording reparerer steinfasader i Oslo

Her kan du lese hva avisen Nye Troms har skrevet om vår prosjektleder: Bjarg Wehle-Andersen fra Storsteinnes er over gjennomsnittet interessert i stein. Som mester i steinfaget sørger han for at historiske nasjonale bygg repareres med original naturstein.
Bjarg W. Andersen er stolt over at Ellingard og deres montører nå greier å erstatte den sjeldne Solvågsteinen på fasaden i Rådhusgata 25.
  • Ellingard Naturstein ·

Unikt fasadeprosjekt i Oslo

Det er både en spesiell historie og noen helt sjeldne steiner som Ellingard nå skal montere på veggene til Norges Rederiforbund i Rådhusgata i Oslo.
Mørk gravstein med inskrpisjon "takk for all omsorg og kjærlighet"
  • Gravstein24 ·

Gravstein24 i Dagens Næringsliv

Ellingard Monument preget nylig førstesiden og fikk stort oppslag i Dagens Næringsliv med en sak om sin utfordrerrolle i gravstein- og begravelsesmarkedet.
Ferdig resultat Kongsvinger terrazzogulv
  • Respo Terrazzo ·

Unikt kunstprosjekt på Kongsvinger ungdomsskole

Respo Terrazzo har i samarbeid med kunstnerne Trine Mauritz og Inge Pedersen, Kongsvinger kommune og entreprenør Ø.M. Fjeld AS skapt et helt unikt kunstverk på nye Kongsvinger Ungdomsskole.
Ellingard Gruppen nasjonalmuseet ipad
  • Ellingard Gruppen ·

Byggfakta omtaler Ellingard Gruppen

Ellingard Gruppen er omtalt i Byggfakta for vårt fokus på lærlinger og øvrig fagutdannelse. I våre selskaper er vi opptatt av å ansette lærlinger og i tillegg gi øvrige ansatte mulighet til videreutdanning innenfor stein– og murerfaget.
  • Ellingard Gruppen ·

Langsiktig fokus på fagutdanning skaper gode resultater for Ellingard Gruppen

I våre entreprenørselskaper er det lang tradisjon for at så mange som mulig av de ansatte får muligheten til å ta fagutdannelse. Vår ambisjon er at over halvparten av alle ansatte til enhver tid har et norsk fagbrev. Ved å tilby dette sikrer vi ikke bare den ansattes fremtid, men også at kunnskapen blir i bedriften.
All articles loaded
No more articles to load