En del av Ellingard Gruppen

Ellingard Collection

Selskapets driftsinntekter i 2019 var på kr 62,8 MNOK. Selskapet hadde 13 ansatte ved utgangen av 2019.

Daglig leder
Christian Johnsen
Stiftet
2010
Ansatte
13
Omsetning
62,8 Mill NOK

Ellingard Collection er Ellingard Gruppens egen innkjøpsorganisasjon som på vegne av kunder og våre selskaper kjøper naturstein direkte fra ledende produsenter over hele verden. Ellingard Collection sikrer at materialene er av riktig kvalitet og i henhold til gjeldende lover og etiske standarder. Med stort showroom, butikk og eget verksted i Oslo finner vi riktige produkter til våre proffkunder, arkitekter og privatkunder, måler, tilpasser og leverer etter kundens behov. Vi fører også ledende vedlikeholdsprodukter for naturstein og produkter for lim, fug og tilbehør gjennom våre merkevarer Steinfix og Schomburg.

Våre kjerneverdier

Vi bygger våre virksomheter på et sett av kjerneverdier; «VARIG». Våre verdier er drivende for alt vi gjør i Ellingard Gruppen.

verdiskapning---web
Stian M.Larsen på Nasjonalmuseet
Ellingard Gruppen nasjonalmuseet ipad
Beskrivende tekst
Verdiskapende – ved tett samarbeid på tvers av våre virksomhets- og kompetanseområder og i direkte kontakt med produsenter, skal vi finne de beste verdiskapende løsningene for kundene til riktig pris og kvalitet.
Ansvarlige – ved å være pålitelige, holde våre løfter og ta samfunnsansvar, skal vi behandle alle med respekt og bidra til at våre eiere, kunder, leverandører, ansatte, myndigheter og andre interessentgrupper når sine mål.
Redelige – vi skal være ærlige i alt vi utfører.
Innovative - vi skal være offensive og nytenkende i alt vi utfører og ligge i forkant av hva markedet og kundene forventer av oss.
Grundige - vi vektlegger kvalitet og skal være nøyaktige i alt vi utfører.
  • Verdiskapende
  • Ansvarlige
  • Redelige
  • Innovative
  • Grundige