En del av Ellingard Gruppen

Ellingard Monument

Selskapets driftsinntekter i 2017 var på kr 8,8 mill. Selskapet hadde 13 ansatte ved utgangen av 2017.

Daglig leder
Marius Lervold
Stiftet
2013
Ansatte
13
Omsetning
8,8

Ellingard Monument har lange tradisjoner helt tilbake til 1905. I dag produserer og selger Ellingard Monument gravmonumenter og tilhørende tjenester som inskripsjoner og vedlikehold av gravstein, til kunder over hele landet. Produksjonen utføres i moderne produksjonslokaler i Vestby, og fortsatt utføres noe arbeid for hånd av fagutdannede steinhuggere for å sikre et vakkert og varig resultat. I 2017 startet vi Gravstein24 som en ren nettbutikk for privatmarkedet. Her selges gravsteiner og tilbehør av beste kvalitet til svært gunstige priser på nett.

Våre kjerneverdier

Vi bygger våre virksomheter på et sett av kjerneverdier; «VARIG». Våre verdier er drivende for alt vi gjør i Ellingard Gruppen.

verdiskapning---web
Beskrivende tekst
Stian M.Larsen på Nasjonalmuseet
Ellingard Gruppen nasjonalmuseet ipad
Beskrivende tekst
Verdiskapende – ved tett samarbeid på tvers av våre virksomhets- og kompetanseområder og i direkte kontakt med produsenter, skal vi finne de beste verdiskapende løsningene for kundene til riktig pris og kvalitet.
Ansvarlige – ved å være pålitelige, holde våre løfter og ta samfunnsansvar, skal vi behandle alle med respekt og bidra til at våre eiere, kunder, leverandører, ansatte, myndigheter og andre interessentgrupper når sine mål.
Redelige – vi skal være ærlige i alt vi utfører.
Innovative - vi skal være offensive og nytenkende i alt vi utfører og ligge i forkant av hva markedet og kundene forventer av oss.
Grundige - vi vektlegger kvalitet og skal være nøyaktige i alt vi utfører.
  • Verdiskapende
  • Ansvarlige
  • Redelige
  • Innovative
  • Grundige