En del av Ellingard Gruppen

Gravstein24

Selskapets driftsinntekter i 2019 var på kr 16,2 mill. Selskapet hadde 12 ansatte ved utgangen av 2019.

Daglig leder
Marius Lervold
Stiftet
2013
Ansatte
12
Omsetning
16,2

Gravstein24 har lange tradisjoner helt tilbake til 1905 og er i dag en ledende aktør innenfor gravmonumenter og tilhørende tjenester som inskripsjoner og vedlikehold av gravstein. Vi har i flere år utfordret bransjen på digitale løsninger og innovasjon som kommer kunden til gode. Fra vår første nettside for bestilling av skreddersydd gravstein til vår nye nettbutikk med automatiserte, digitaliserte baksystemer for produksjon og logistikk har vi investert store summer og ressurser for at kundene skal få tilgang på produkter og tjenester av beste kvalitet til svært gunstige priser.

Våre kjerneverdier

Vi bygger våre virksomheter på et sett av kjerneverdier; «VARIG». Våre verdier er drivende for alt vi gjør i Ellingard Gruppen.

verdiskapning---web
So
Stian M.Larsen på Nasjonalmuseet
Ellingard Gruppen nasjonalmuseet ipad
Beskrivende tekst
Verdiskapende – ved tett samarbeid på tvers av våre virksomhets- og kompetanseområder og i direkte kontakt med produsenter, skal vi finne de beste verdiskapende løsningene for kundene til riktig pris og kvalitet.
Ansvarlige – ved å være pålitelige, holde våre løfter og ta samfunnsansvar, skal vi behandle alle med respekt og bidra til at våre eiere, kunder, leverandører, ansatte, myndigheter og andre interessentgrupper når sine mål.
Redelige – vi skal være ærlige i alt vi utfører.
Innovative - vi skal være offensive og nytenkende i alt vi utfører og ligge i forkant av hva markedet og kundene forventer av oss.
Grundige - vi vektlegger kvalitet og skal være nøyaktige i alt vi utfører.
  • Verdiskapende
  • Ansvarlige
  • Redelige
  • Innovative
  • Grundige