En del av Ellingard Gruppen

Murmester Rolf Holm

Selskapets driftsinntekter i 2019 var på kr 87,1 MNOK. Selskapet hadde 48 ansatte ved utgangen av 2019.

Daglig leder
Morten Gulbrandsen
Stiftet
1945
Ansatte
48
Omsetning
87,1 MNOK

Murmester Rolf Holm har siden 1945 vært en bauta og en ledende aktør innen norsk murerfag. I dag utfører selskapet arbeid innen mur, puss, tegl og flis.

Med lidenskap for faget og arbeid gjort av dyktige sertifiserte medarbeidere er arbeidet som utføres av høy kvalitet. Vi har mottatt en rekke priser for vårt arbeid som vi og våre kunder er stolte av.

Våre kjerneverdier

Vi bygger våre virksomheter på et sett av kjerneverdier; «VARIG». Våre verdier er drivende for alt vi gjør i Ellingard Gruppen.

verdiskapning---web
So
Stian M.Larsen på Nasjonalmuseet
Ellingard Gruppen nasjonalmuseet ipad
Beskrivende tekst
Verdiskapende – ved tett samarbeid på tvers av våre virksomhets- og kompetanseområder og i direkte kontakt med produsenter, skal vi finne de beste verdiskapende løsningene for kundene til riktig pris og kvalitet.
Ansvarlige – ved å være pålitelige, holde våre løfter og ta samfunnsansvar, skal vi behandle alle med respekt og bidra til at våre eiere, kunder, leverandører, ansatte, myndigheter og andre interessentgrupper når sine mål.
Redelige – vi skal være ærlige i alt vi utfører.
Innovative - vi skal være offensive og nytenkende i alt vi utfører og ligge i forkant av hva markedet og kundene forventer av oss.
Grundige - vi vektlegger kvalitet og skal være nøyaktige i alt vi utfører.
  • Verdiskapende
  • Ansvarlige
  • Redelige
  • Innovative
  • Grundige