En del av Ellingard Gruppen

Respo Terrazzo

Selskapets driftsinntekter i 2019 var på kr 18,7 MNOK. Selskapet hadde 19 ansatte ved utgangen av 2019.

Daglig leder
Tom-Roald Wollertsen
Stiftet
1975
Ansatte
19
Omsetning
18,7 MNOK

Respo Terrazzo har siden 1975 virkeliggjort drømmer og visjoner om unike terrazzogulv. I dag er Respo Terrazzo Norges ledende entreprenør innen terrazzo. Selskapet tilbyr støp, montering og rehabilitering av alt innen terrazzo. Våre rådgivere og dyktige håndverkere leverer store og små prosjekter over hele landet.

Våre kjerneverdier

Vi bygger våre virksomheter på et sett av kjerneverdier; «VARIG». Våre verdier er drivende for alt vi gjør i Ellingard Gruppen.

verdiskapning---web
So
Stian M.Larsen på Nasjonalmuseet
Ellingard Gruppen nasjonalmuseet ipad
Beskrivende tekst
Verdiskapende – ved tett samarbeid på tvers av våre virksomhets- og kompetanseområder og i direkte kontakt med produsenter, skal vi finne de beste verdiskapende løsningene for kundene til riktig pris og kvalitet.
Ansvarlige – ved å være pålitelige, holde våre løfter og ta samfunnsansvar, skal vi behandle alle med respekt og bidra til at våre eiere, kunder, leverandører, ansatte, myndigheter og andre interessentgrupper når sine mål.
Redelige – vi skal være ærlige i alt vi utfører.
Innovative - vi skal være offensive og nytenkende i alt vi utfører og ligge i forkant av hva markedet og kundene forventer av oss.
Grundige - vi vektlegger kvalitet og skal være nøyaktige i alt vi utfører.
  • Verdiskapende
  • Ansvarlige
  • Redelige
  • Innovative
  • Grundige