En del av Ellingard Gruppen

Saga Begravelsesbyrå

Selskapets driftsinntekter i 2019 var på kr 7,4 MNOK. Selskapet hadde 5 ansatte ved utgangen av 2019.

Byråleder
Kristian Thrana Haugland
Stiftet
2011
Ansatte
5
Omsetning
7,4 MNOK

SAGA Begravelsesbyrå ble en del av Ellingard Gruppen i 2018. Selskapet ble etablert i 2011, med et sterkt ønske om å utgjøre en forskjell i en tradisjonell bransje. Våre komplette løsninger med prisgaranti sikrer våre kunder den beste prisen – uten at det går på bekostning av kvalitet og service. Vi kaller det begravelse til riktig pris.

Våre kjerneverdier

Vi bygger våre virksomheter på et sett av kjerneverdier; «VARIG». Våre verdier er drivende for alt vi gjør i Ellingard Gruppen.

verdiskapning---web
Stian M.Larsen på Nasjonalmuseet
Ellingard Gruppen nasjonalmuseet ipad
Beskrivende tekst
Verdiskapende – ved tett samarbeid på tvers av våre virksomhets- og kompetanseområder og i direkte kontakt med produsenter, skal vi finne de beste verdiskapende løsningene for kundene til riktig pris og kvalitet.
Ansvarlige – ved å være pålitelige, holde våre løfter og ta samfunnsansvar, skal vi behandle alle med respekt og bidra til at våre eiere, kunder, leverandører, ansatte, myndigheter og andre interessentgrupper når sine mål.
Redelige – vi skal være ærlige i alt vi utfører.
Innovative - vi skal være offensive og nytenkende i alt vi utfører og ligge i forkant av hva markedet og kundene forventer av oss.
Grundige - vi vektlegger kvalitet og skal være nøyaktige i alt vi utfører.
  • Verdiskapende
  • Ansvarlige
  • Redelige
  • Innovative
  • Grundige