Bad og interiør med skreddersøm

Bad i naturstein, terrazzo eller flis

Unikt baderom og enkel byggeprosess

Bad er for mange selve hjertet i hjemmet, et rom man vil sette sitt personlige preg på. Våre dyktige fagfolk arbeider med materialer av høy kvalitet, og hjelper deg å forme et unikt og vakkert bad, innenfor dine rammer.

Skreddersydd bad i terrazzo

Baderom med terrazzo kan gi et unikt uttrykk og tilpasses akkurat den fargetonen og detaljene du ønsker. Terrazzo til baderom kan også både plasstøpes eller legges som flis.

Terrazzomaterialet kan også brukes i benkeplater og dusjsone.

Tidløst bad i naturstein

Bad i naturstein gir et luksuriøst preg samtidig som det sikrer enestående slitestyrke. Vi vet hvilke materialer som egner seg best i ulike våtrom, og tilbyr løsninger som oppfyller både estetiske og funksjonelle krav. Vår ekspertise omfatter også produksjon av benker og servanter i naturstein, som støtter opp om rommets tidløse preg. 

I større badeanlegg kan vi gi råd om materialvalg som gir gode soneinndelinger og innbyr til tiltenkt bruk av ulike områder – som gåsoner eller hvileområder. Vi tar hensyn til materialenes egenskaper og utfører tilpasninger som sikrer et bærekraftig og estetisk tiltalende resultat.

Bad i keramisk flis

Velger du et bad lagt med keramisk flis, har du store valgmuligheter – i alle prisklasser. Et flislagt bad er også veldig holdbart. Avtal gjerne et møte og ta turen inn til vårt showroom i Oslo. Her finner du et rikt utvalg av fliser i keramikk, naturstein, silestone, dekton og terrazzo.

baderom med naturstein på vegg og gulv