murarbeider - fyrstikkalleen 1

Murerkompetanse til alle typer prosjekter

Med stolthet for murerfaget

Vi har fagkunnskapen som skal til for å sikre deg arbeid gjennomført med solid kvalitet.

Vi utfører alt innen tradisjonelt murarbeid som mur, puss, flis og membran. Vi hjelper dere med å finne den riktige løsningen for ditt prosjekt. Vi bistår dere med rådgivning basert på vår erfaring – hvor ikke bare materialvalg, men også teknikk, er avgjørende for sluttresultatet.

Storøya

Storøya B4-3 – Fornebu

Muring med tegl

Vår spesialkompetanse på tegl gjør det umulige mulig!

Teglstein er i dag mer populært enn noen gang, og det har blitt utviklet utallige farger og formater. Teglstein er kunstig stein, laget av leire som enten er brent i ovn ved høy temperatur, eller bare tørket. Dette gir flere byggtekniske fordeler, f.eks. kan det ikke brenne, og tegl begynner først å miste styrke ved en temperatur på over 400 °C.

Tegl har også flere fordeler når det kommer til inneklima. Det gir blant annet ikke næring til sopp og organisk vekst, avgir ingen gasser, akkumulerer og regulerer varmen, gir god lyddemping, rask fuktabsorpsjon og fordamping, og gir ingen ionisert og radioaktiv stråling. 

Flislegging med keramisk flis og fliser i terrazzo

Vi har lang erfaring med flis og er alltid oppdaterte på dagens krav og forskrifter.

I Norge ble fliser tidligere brukt i mer representative bygninger, mens det i dag er hyppig brukt materiale i både private hjem og i offentlige bygg. Fra dette har det oppstått et klart behov for økt kunnskap om materialene, konstruksjonsløsninger og leggeteknikk. Både flisvalg og leggeteknikk har mye å si på inntrykket det ferdige rommet gir.

Vi har lang erfaring med fliser og hjelper deg med å finne den beste løsningen til ditt prosjekt. Flesteparten av våre flisleggere og prosjektledere har godkjent våtromssertifikat.

Våre håndverkere har norske fagbrev

Blokkmuring

Kontinuerlig forbedring av teknikk gjennom generasjoner sikrer effektiv blokkmuring med stor presisjon.

De fleste produsenter av lettklinkerblokker har etter hvert fått et godt produktsortiment. Våre håndverkere har norske fagbrev innen murerfaget og bred erfaring. Dette sikrer ditt prosjekt en effektiv fremdrift basert på gode arbeidsprosedyrer – med høy kvalitet på murerarbeidet, tilpasset vårt tøffe klima.

Murpuss

Perfeksjonering av teknikk og materialer sikrer varig resultat.

Murpuss er et tynt sjikt av mørtel på en vegg eller bygningsdel, og har vært brukt som fasadebehandling i Norden siden middelalderen. Formålet er å beskytte veggkonstruksjonen innenfor mot klimapåkjenninger og gi veggen en tiltalende overflate. Underlaget for puss er ofte murverk av tegl eller lettklinker, eventuelt treverk. Puss kan også brukes som tettende overflate på en ellers åpen skjelettkonstruksjon, da i form av rabitspuss på utspent ståltrådarmering.

Sertifiseringer

Våre sertifiseringer er kvalitetsstempler som viser at vi er en leverandør å stole på, samtidig som retningslinjer og lovverk er med på å skape trygghet for våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere.

miljøsertifisering logo