Unikt håndverk i stein

Om Ellingard

Ellingard har røtter tilbake til 1905 og har de siste tiårene vært blant Norges ledende på levering og montering av naturstein, terrazzo, mur og flis. Vi har dyktige håndverkere og er kjent for vår høye faglige integritet og kvalitet i arbeidet vi leverer.  

Viderefører håndverkstradisjoner

Ellingard viderefører et unikt håndverk gjennom kontinuerlig utvikling, utdanning og opplæring som sikrer kompetansen i bedriften. Ved våre valg av materialer sikrer vi et produkt som skaper kvalitet, glede og soliditet i generasjoner uansett i hvilken sammenheng man bruker det. 

Din fagrådgiver innen naturstein, terrazzo, mur og flis

Som en av få aktører som tilbyr alle former for naturstein, terrazzo, mur og flis, legger vi stor vekt på å finne gode løsninger for våre kunder uansett mengde og type oppdrag.

Sammen med oss får du dermed store designmuligheter og optimale forutsetninger til å utvikle akkurat din unike løsning. Velkommen inn i vår inspirerende utstilling i Østre Aker Vei 103.

Sertifiseringer

Våre sertifiseringer er kvalitetsstempler som viser at vi er en leverandør å stole på, samtidig som retningslinjer og lovverk er med på å skape trygghet for våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere.

miljøsertifisering logo