Rens av fasade

Forleng levetiden med fasadevask

En fasadevask gir i de fleste tilfeller en overflate som oppleves godt vedlikeholdt, og vil holde seg vakker år etter år. Vasken ødelegger også vekstvilkårene for mose eller sopp – som kan skape større skader om du utsetter vedlikeholdet.

Fasadevask omfatter blant annet vask av bygningsfasader, natursteinsmur, betongmur, trapper av betong eller naturstein, dekke med belegningsstein og natursteinsfliser.  

Fasadevask kan kombineres med en rutinemessig kontroll av fasaden. Gårdeier har ansvar for å følge opp at bygningsmassen ikke utgjør noe fare for egne ansatte, leietagere og publikum.

Vask av fasader

Vedlikehold av steinfasader, enten det er naturstein, tegl, terrazzo eller annen stein, er avgjørende for å opprettholde både utseendet og integriteten til bygningens eksteriør. Vi sikrer grundig rengjøring av overflaten, fjerner skitt, mose, alger og andre forurensninger som kan akkumuleres over tid.  

Med vår ekspertise og skånsomme tilnærming til rengjøring, sikrer vi at fasaden din forblir attraktiv, holdbar og beskyttet mot skader forårsaket av ytre påvirkninger. Vårt team står klart til å levere skreddersydde løsninger, som passer dine behov, og sikrer at din steinfasade forblir et imponerende trekk ved ditt bygg i årene som kommer.