Vi tar vare på dine verdier

Rehabilitering av naturstein, terrazzo, mur og flis

I Ellingard er vi opptatt av å ta vare på verdien av godt håndverk gjort før oss. For å få dette til er det nødvendig med god og grundig fagkunnskap om materialene. Vi har kunnskapen, bemanningen og utstyret som skal til for å sikre en trygg gjennomføring og et tilfredsstillende resultat.

Rehabilitering av terrazzo og murarbeid

Vi er opptatt av å ta vare på verdien i godt håndverk gjort før oss. Terrazzo er et unikt og slitesterkt materiale vi finner i mange trapper og ganger i ulike bygg – og i mange varianter. Etter flere tiårs bruk og slitasje kan vi hjelpe dere med få frem nytt liv og forlenge levetiden til deres terrazzogulv ytterligere.

I Ellingard har vi murere med fagbrev innen murerfaget og bred erfaring. Dette sikrer ditt prosjekt en effektiv fremdrift med høy kvalitet på murarbeidet, tilpasset klimaet vi har her nord.

Rehabilitering av naturstein

Noe av det unike med naturstein er at uansett slitasje, skade eller alder, lar den seg rehabiliteres eller repareres og settes tilbake i god stand.

Ellingard har lang erfaring og bred kunnskap innenfor rehabilitering av naturstein. Enten det gjelder konservering eller rehabilitering, om bygget er verneverdig eller har andre spesielle behov, kan vi bistå.