Unike og solide gulv

Gulv med særpreg og riktige kvaliteter

Ellingard har kompetansen og erfaringen som skal til for å finne frem til det riktige gulvet – enten det er naturstein, terrazzo, mur, flis eller betong.

De ulike materialtypene bidrar til ulike stiluttrykk gjennom formater, fargetoner, overflater og valg av monteringsmetode. Vi hjelper deg å velge riktig materiale og utførelse for et varig vakkert gulv. Dette gjelder også ved behov for universell utforming.

Fra idé til ferdig montert gulv

Gulvet er en flate med stor betydning for rommets uttrykk og atmosfære. Samtidig må valg av gulv også baseres på hva det skal brukes til – her ser vi blant annet på hva gulvet bør tåle og hvilken type overflate som gjør bygget trygt for brukerne av bygget.

Vi utarbeider skreddersydde løsninger, med forskjellige steintyper, formater og monteringsløsninger, og kan være en viktig rådgiver fra idé til ferdig gulv. 

Gulv i naturstein

Naturstein på gulv er et unikt og tidløst materiale som skaper et eksklusivt og solid inntrykk. Uansett formål så finnes det naturstein som passer.

Et gulv i naturstein varer i generasjoner og har et enkelt vedlikehold. Om en stein må byttes, eller et gulv skal utvides eller rehabiliteres – så skaffer vi stein fra samme steinbrudd. Skulle steinen ikke lenger være i produksjon, skaffer vi tilsvarende. Vi kjenner også de ulike natursteinstypenes egenskaper som hardhet, slitestyrke og anbefalte bruksområder.

Terrazzogulv for unikt design og eksepsjonell slitestyrke

Terrazzogulv har utallige designmuligheter og uslåelig slitestyrke. Vi kan bistå med å finne din unike resept, og tilpasse materialet med fargetoner og ulike steintyper slik at det passer perfekt for ditt prosjekt. 

Støpt terrazzo er aktuelt der man ønsker fugefrie, slitesterke og dekorative overflater. Terrazzo brukes både til store gulv som kjøpesentre og terminaler, samt mindre gulvarealer som vestibyler, trapperom, bad og korridorer. Variasjonsmulighetene i terrazzo gjør også materialet ypperlig til å markere soneinndelinger i store rom. 

Slipt betonggulv og solide industrigulv

Et industrigulv kan være både funksjonelt og solid – samtidig som det gir bygget ditt et helt unikt uttrykk.

I Ellingard har vi et stort utvalg av moderne slipeutstyr og tilbyr sliping av ditt betonggulv, enten det er helt nytt, eller et godt brukt gulv som trenger oppfriskning.