En del av Ellingard Gruppen

Ellingard Naturstein

Selskapets driftsinntekter i 2019 var på kr 128,4 MNOK. Selskapet hadde 47 ansatte ved utgangen av 2019.

Daglig leder
Morten M. Larsen
Stiftet
1994
Ansatte
47
Omsetning
128,4 MNOK

Ellingard Naturstein har de siste 25 årene vært Norges ledende natursteinsentreprenør og utfører arbeid over hele landet. Selskapet har røtter tilbake til 1905 og kjent for sin faglige integritet og kvalitet i arbeidet. Ellingard Naturstein leverer og monterer naturstein på fasader, gulv, interiør, kunst og utsmykning.

Våre kjerneverdier

Vi bygger våre virksomheter på et sett av kjerneverdier; «VARIG». Våre verdier er drivende for alt vi gjør i Ellingard Gruppen.

verdiskapning---web
So
Stian M.Larsen på Nasjonalmuseet
Ellingard Gruppen nasjonalmuseet ipad
Beskrivende tekst
Verdiskapende – ved tett samarbeid på tvers av våre virksomhets- og kompetanseområder og i direkte kontakt med produsenter, skal vi finne de beste verdiskapende løsningene for kundene til riktig pris og kvalitet.
Ansvarlige – ved å være pålitelige, holde våre løfter og ta samfunnsansvar, skal vi behandle alle med respekt og bidra til at våre eiere, kunder, leverandører, ansatte, myndigheter og andre interessentgrupper når sine mål.
Redelige – vi skal være ærlige i alt vi utfører.
Innovative - vi skal være offensive og nytenkende i alt vi utfører og ligge i forkant av hva markedet og kundene forventer av oss.
Grundige - vi vektlegger kvalitet og skal være nøyaktige i alt vi utfører.
  • Verdiskapende
  • Ansvarlige
  • Redelige
  • Innovative
  • Grundige